Ako si vybrať airtrack?

Ako si vybrať airtrack?

Ako si vybrať AIRTRACK

Ak sa pýtate, aký je najlepší AirTrack pre vaše potreby, nafukovaciu žinenku si vyberajte na základe osobných preferencií. Predtým si ale skúste odpovedať na nasledujúce otázky:

  • Chcete trénovať doma, vo väčšom priestore vonka alebo v nejakej väčšej hale. 
  • Čo na žinenke budete robiť. Potrebujete žinenku pre nejaké základné fyzické cvičenia vykonávané prevažne na mieste, alebo sa chcete po žinenke výrazne pohybovať. 
  • Koľkí budete na žinenke trénovať? Chcete trénovať v jeden čas viacerí, alebo iba ako jednotlivec.


3 metrový AirTrack
Vhodný pre začínajúcich športovcov na gymnastiku, ale aj bežné trénovanie doma, či v menších priestoroch.

4 metrový AirTrack
Odporúčame športovcom, ktorí potrebujú väčší priestor na dopad po skoku. AirTrack si vyžaduje viac miesta, preto sa používa v exteriéroch a väčších halách.

6 metrový AirTrack
Perfektná pomôcka na zložité skoky, ktoré si vyžadujú viac priestoru, vhodné aj pre bojové umenia a väčší pohyb po priestore žinenky.

AirTrack vysoký 10 centimetrov
Štandardný rozmer výšky žinenky poskytuje stabilitu pre väčšinu fyzických a akrobatických cvičení. Žinenka o výške 10 cm je v schopnosti odrazu podobná klasickej a statickej gymnastickej podlahe v telocvičniach.

AirTrack vysoký 20 centimetrov
Žinenka o výške 20 cm je nadštandardným gymnastickým a športovým nástrojom, ktorý poskytuje vysoký odraz pri skokoch a stabilný dopad. Žinenka umožňuje ľahšie zvládnuť ťažšie prvky.