Čo je to trickboard?

Čo je to trickboard?

Čo je to TRICKBOARD

Ak hľadáte kompaktný športový nástroj na cvičenie a tréning, použiteľný prakticky pre každého bez ohľadu na vek, úroveň a zručnosti, Trickboard je zázrak, ktorý doma musíte mať. Bol totiž vyvíjaný v spolupráci športovcov a odborníkov na nervový systém ľudského tela. Používanie trickboardu umožňuje tréning v oblasti hĺbkových ľudských vnemov, zlepšovanie reflexov, motorickej a vizuálno-priestorovej koordinácie, ovládanie tela, zmysel pre rovnováhu a efektívnu kontrolu nad každým svalom. 

Neuveriteľné, a to všetko iba za pomoci protišmykovej dosky a gumeného valčeka, ktoré tvoria trickboard. Cvičenie na trickboarde je vynikajúcim doplnkovým tréningom k športom ako skateboarding, windsurfing, snowboarding, wakeboarding, lyžovanie, cyklistika, tanec alebo surfing. Nemusíte ani opúšťať svoju obývačku a pred sebou máte multifunkčné zariadenie na trénovanie celého tela, alebo jeho konkrétnych častí zvlášť.

Zábava a sila

Ak milujete spojenie komplexného tréningu s poriadnou dávkou zábavy, trickboard je na to stavaný. Stačí štipka fantázie a na trickboarde môžete vykonávať akékoľvek cviky a triky. Trickboard skvelo funguje v spojení s gymnastikou, posilňovaním a jógou. Pri dostatočnej vynaliezavosti sa na ňom dajú skúšať najrôznejšie kreácie, čo za prítomnosti priateľov robí z tohto nástroja skvelý spôsob, ako sa odreagovať a zabaviť, či už v interiéroch alebo exteriéroch.