Report z akcie Ultimate frisbee Workshop v Košiciach 10.10.2021

Report z akcie Ultimate frisbee Workshop v Košiciach 10.10.2021

Na tejto akcii sme pre Vás v spolupráci s SkyUp Ultimate Frisbee tímom pripravili Workshop zameraný na Ultimate Frisbee.

Akcia sa uskutočnila na futbalovom ihrisku na Postupimskej 1 v Košiciach.

Počasie nás nesklamalo a doprialo nám výdatnú dávku vitamínu D.

Aj to sa určite podpísalo na dobrej nálade a skvelej účasti, za ktorú sa Vám chceme poďakovať.

 

Hráči z Ultimate Frisbee tímu SkyUp predviedli športového ducha a do hry zapojili naozaj všetkých. Sedieť neostal nik a to sa nám veľmi ráta. Chlapci ukázali ako správne hádzať tanier, vysvetlili základy hry a predviedli svoje majstrovské umenie, ktoré miestami rozvášnilo davy, hlavné mladšie ročníky.

 

Okrem frisbee sme si pre Vás pripravili aj spikeball a kendamu, ktorá sa tešila obrovskému záujmu medzi všetkými vekovými kategóriami. Obrovskú radosť máme aj z nových talentov, ktoré sme objavili medzi nami a dnes už vieme, že nás čaká spoločná cesta a dlhodobá spolupráca pri rozvoji Urban športov a komunity. Po workshope prišlo trochu súťaženia, kde si predovšetkým mládež zmerala sily. Okrem zľavových kupónov a nálepiek, ktoré sme rozdávali v stánku si výhercovia odniesli niekoľko diskov frisbee a kendami.

 

 

                                   

 

 

Aj napriek pokročilému času na ihrisku ostali predovšetkým deti, ktoré zobrali naposledy do parády chlapcov zo SkyUp a zahrali si ešte poslednú spoločnú hru.

 

 

My ostatní sme len neveriacky krútili hlavami nad výkonom a ochotou chlapcov zo SkyUp, ktorí sa do posledného momentu ochotne venovali deťom, za čo im patrí naša úcta a veľký rešpekt.

Na záver by sme sa chceli poďakovať Vám všetkým, ktorí ste nás prišli podporiť, sledujete nás na sociálnych sieťach a veríte, že šport je tá správna cesta.

 

Navštív nás na našej facebookovej stránke TU a na našeom instagrame TU a sleduj novinky zo sveta Muhsroom.sk!